söndag 30 november 2008

Första advent

Jag är verkligen inte mycket för julpynt och sånt över huvud taget, men fick ett litet ryck i eftermiddags. Det är ju ändå första advent, tänkte jag, skärp dig nu. Kom på att jag hade en stjärna liggandes någonstans också hade jag lite tovade stycken som blev över efter en tovningskväll härom veckan. Också har jag min skyddsängel.




Så fort jag har friserat min nya ängel kommer hon också att bli upphängd. Sen får det räcka.

8 kommentarer:

Lars G. Johansson sa...

Har din ängel satsat på skepparkrans?

AnnaPanna sa...

Oh, du den kommer att bli så söt, så söt, bara den får sina krullor i huvudet. Det krävs en speciell nål för att få dit dom förstår du.

Lars G. Johansson sa...

Nä, jag tänker på ängeln som hänger i fönstret!

AnnaPanna sa...

Jaha, nej, det är en gloria, änglahåret är lika långt som klänningen. Titta noga.

Vejbybo sa...

Åh, jag ser att du har klippt ut lite figurer av ullen. Det blev ju bra. Jaså, du gillar inte pynt? Själv tycker jag att det blir himla hemtrevligt med adventsstjärnorna/stakarna. Ser fram emot att få änglarna klara förresten.

AnnaPanna sa...

Jag tycker också att det blir himla hemtrevligt men det är något som stör mig med hela grejen. Vad vet jag inte riktigt.

Elisabeth sa...

Vad fint! Själv pyntar jag inte heller särskilt mycket. Har satt upp ljusstakar i fönstrena än så länge och så mycket mer lär det inte bli.

olena sa...

Oj, jag har missat den här bloggen. Vad fint! Det är väl jättebra om du gör det julvackert. Din ängel kommer bli väldigt näpen med hårkrullor.