lördag 18 oktober 2008

Modevisning

Satt och bläddrade i gamla kort i eftermiddags och hittade några godingar. Det är runt -97 tror jag, en tur längs konstrundan i Skåne med mamma, pappa och min bättre hälft. Mamma och pappa ville köpa varsin hatt till oss och det fick dom.



Sen skulle det poseras och fotas och det var jag inte alls glad för. Undrar om jag i protest tagit på mig pappas gamla träskor?

Och hatten har jag aldrig använt...

7 kommentarer:

Lars G. Johansson sa...

Det är intressant att titta i gamla album och se hur man har förändrats över tiden. Inte alltid kul att inse faktum att man åldras, dock. Men i detta fall tycker jag det är svårt att förstå att det är hela 11 år sedan bilden togs. Ni har ju inte förändrats speciellt mycket! Fortfarande skulle man kunna missta er för runt 30+, tycker jag.

Anonym sa...

Åh, tack!

Vejbybo sa...

Kan bara hålla med. Har varken sett några rynkor eller gråa hår.

Nä, hur ofta använder man en så'n hatt? Kan nästan förstå att den har blivit liggandes i någon vrå. Jag ser ett mingelparty utomhus i en stor trädgård (i American style) framför mig och det är ju inte varje dag man är på ett sånt.

Anonym sa...

Åjo, men dom finns allt där, man måste bara titta lite närmare.

Elisabeth sa...

Coolt! Hattarna kunde ni använt tex på Gotland. För att utmärka er lite.
Är det snö på bilderna?

Anonym sa...

Ja, det kunde vi ju gjort! Om vi haft dom kvar... båda sparade dom i många, många år men till slut inser man att det inte går.
Nej, jag tror inte att det är snö, men det kan varit för det är vid påsk.

olena sa...

Åh, det var på den tiden när man var pliktskyldig och optimistisk! Jag har morsans högklackade, det är inte bättre än farsans trätofflor!