söndag 1 februari 2009

Hemresa

På väg hem genom ett snöigt o kyligt sverige via Borlänge, Sala, Katrineholm, Göteborg, endast 4 byten... Allra mest nöjd är jag över skidpasset i torsdags, och att jag hann med ett besök hos mamma i natt. Annars är jag väldigt nöjd med en veckas avbrott från den vanliga vardagslunken. Uppfriskande o styrkande.

6 kommentarer:

Lars G. Johansson sa...

Det känns som du hunnit med väldigt mycket och helt säkert har du, trots hårt arbete, kunnat ladda batterier med dina upplevelser och en del snö och sol.
Grattis till det och välkommen tillbaka!

Vejbybo sa...

Ja, det verkar som om du har haft en härlig vecka. Synd att du inte kommer hem en timme tidigare så du kan hänga med o se Plura.

Elisabeth sa...

Låter som en skön och givande vecka. Nu har du fått en stor dos snö. Här har vi på sin höjd blask och då och då lite minusgrader med blåst. Välkommen tillbaka!

AnnaPanna sa...

Tack, tack. Nu är jag hemma. Passerade kyrkan där Eldkvarn uppträdde i kväll 5 minuter innan konserten. Och det var faktiskt folk som köade så sent. Men det var inte riktigt läge att stövla in där med megapackning och allmänt ofräsch. Var du där vejbybo? Var det bra?

Vejbybo sa...

Vill knappt säga det, men jag var en av dem som köade utanför... Hade först kört till fel kyrka:-(
Har lite svårt att förlåta mig själv för att jag sumpade det här.
Vad ska jag säga, det finns nackdelar med att vara ett starkt P.

AnnaPanna sa...

Nä vadå, fick du inte plats? Men vejbybo då... du, om någon borde ju veta vilken kyrka som är vilken.