lördag 29 januari 2011

Massproduktion

av matlådor har jag ägnat mig åt idag. Jag har aldrig gillat matlådor men börjar förstå vitsen med det mer och mer. Jag har 4 val, betala 70 kr för halvfabrikat och inte särskilt god mat i husets servering, gå ut och äta, vilket jag oftast inte tycker att jag har tid med, svälta, eller producera egna matlådor. Då tycker jag det sista är det bästa.

4 kommentarer:

Pia sa...

DET var många vuxenpoäng det! Gott såg det ut, och nyttigt - för mkt färg på grönsakerna ska vara nyttigt det!

Låter smart!

Vi har restaurang på jobbet med helt ok mat - som dras av på lönen så att det liksom inte märks att maten kostar... ;-)

Jag har lagat många matlådor i mina dar men just nu njuter jag över att få komma till färdiglagat med salladsbord på lunchen - o slippa att, förutom all frukt, gympakläder o matsäckar som ska kommas ihåg till diverse andra filurer, måsta planera min lunchmat.

AnnaPanna sa...

Lyckost dig som har en bra restaurang på jobbet.

Elisabeth sa...

Bra jobbat, panna! Där måste vara mat för minst 2 veckor framåt!
Vid en hastig blick såg det ut som lösgodis :)

annapanna sa...

Japp, 12 st. Nästa gång jag massproducerar ska det bli klyftpotatis, fläskfilé, trattkantarellsås och massa grönsaker. :-)