onsdag 16 april 2008

Inte grön, inte vit, utan vacker

Jag kör på murgröna den här säsongen. Som sammanhållande länk mellan andra växter.



Haha, det lät väl superseriöst.



Råkade kolla en kort stund på nåt växtprogram igår och hörde att murgröna är en så himla bra växt på alla sätt och vis. Ja, så satte det väl sig i hjärnan på nåt sätt också har jag numera murgröna på min balkong.

7 kommentarer:

GIS-mormor sa...

Åh! Vad fina balkongblommor du har. Jag blir så inspirerad. Vi har ju inglasad balkong nu så det börja nog vara dags att tänka på växter dit.

Anonym sa...

Tack GIS-mormor. Du bor väl lite längre norrut så det låter smart att ha en inglasad balkong.

Anonym sa...

Estetiskt mkt tilltagande!! Gröna fingrar och grön balkong.

Anonym sa...

Tack Index. Vi får väl se i längden om jag har gröna fingrar. Det jag själv tycker är kul nu för tiden är att jag tycker att jag fått en helt annan känsla och får till vackra saker.

Anonym sa...

Snyggt! Murgröna är kanske nåt för mig också. Jag är på G med utaplatsen nu. Har högtryckstvätt hemma och jag har fått lite möbler (som jag dock måste färga av och måla om själv).
Har köpt lecablock att dölja mina redskap med och en blomsterlåda att ha ovanpå. Så nu är det bara en massa jobb och införskaffning av blommor kvar.

Anonym sa...

Åh, vad ni är duktiga allihop! Jag river fortfarande tapet, och har inte fått i ordning alla rum ännu. Kanske en balkonglåda till 1 juni om jag har tur.

Anonym sa...

Det ska bli kul att se hur det blir för er, elisabeth och olena. Jag hjälper gärna till om vi kan tajma ihop det. Dock är det ingen idé att planera för mycket före inköp. Det man vill ha kanske inte finns. Det är roligare att gå runt och kolla och bli inspirerad och få idéer, och ändra sig, och fundera, och till slut kanske köpa någonting som man tror på.